-Η κάθε Συνεδρία διαρκεί αυστηρά 45 λεπτά και ισχύει απόλυτα το απόρρητο.

-Προσέρχεστε στην Συνεδρία σας, όχι νωρίτερα απο 10 λεπτά της έναρξης της, ώστε να διευκολύνετε και την ολοκλήρωση της προηγούμενης.

-Κατα την διάρκεια Συνεδρίας δεν επιτρέπεται η κατανάλωση καφέ, φαγητού ή τσίχλας και καπνίσματος/ατμίσματος. Επίσης εαν κατα την προσέλευσή σας στην Συνεδρία έχετε καταναλώσει αλκοόλ ή ναρκωτικές ουσίες , αυτή ακυρώνεται.

-Τυχόν καθυστέρηση στην προσέλευση σας, αφαιρεί χρόνο από την Συνεδρία σας καθώς μετατόπιση όλων των ραντεβού είναι αδύνατη. Στην περίπτωση online Συνεδρίας, καθυστέρηση άνω των 15λεπτών την καθιστά ως πραγματοποιημένη.

-Για ακύρωση προγραμματισμένης Συνεδρίας παρακαλώ ενημερώστε με τουλάχιστον 24 ώρες πριν

-Σε περίπτωση μη προσέλευσης σας, ή μη έγκαιρης ακύρωσης της Συνεδρίας σας, αυτή χρεώνεται κανονικά.

-Σε περίπτωση ακύρωσης συνεχόμενων Συνεδριών σας (άνω των 2) χωρίς σοβαρό λόγο, διακόπτεται η Ψυχοθεραπεία σας και συνεπώς η συνεργασία μας. Σε τέτοια περίπτωση σας παραπέμπω σε άλλο συνάδελφο που πιθανόν θα συνεργαστείτε καλύτερα.

 

Η τήρηση των ανωτέρων όρων δεν είναι διαπραγματεύσιμοι, είναι απαραίτητοι για την καλή μας συνεργασία. Εαν νομίζετε οτι δεν μπορείτε να τους ακολουθήσετε τότε δεν είμαι ο κατάλληλος ψυχοθεραπευτής για εσάς και καλό είναι να αναζητήστε κάποιον άλλον συνάδελφο. Ευχαριστώ