Διάσημοι ή όχι και τόσο διάσημοι , αλλά σίγουρα σημαντικοί άνθρωποι της κοινωνίας μας , κάθονται κάθε μήνα στον καναπέ της ψυχανάλυσης και απαντούν σε 10 ερωτήσεις του ψυχολόγου, χωρίς φόβο και πάθος.

Η  Δέσποινα Γαβαλα έχει τελειώσει εκπαιδευτικός αλλά την κέρδισε ο κόσμος  της Μόδας και της ομορφιάς με τον οποίον κι αποφάσισε να ασχοληθεί. Τα τελευταία 20 χρόνια βρίσκεται στην Μυκονο και ασχολείται με τα δυο καταστήματα Σπα ιδιοκτησίας της. Έχει βγάλει δικές της σειρές προιόντων και θεωρεί ότι είναι μεγάλο προσόν και ευλογία να μπορείς να κανείς τους ανθρώπους να αισθάνονται όμορφα και να αγαπούν τον εαυτό τους. Στον ελεύθερο χρόνο κάνει ταξίδια και της αρέσει πολύ το θέατρο και ο κινηματογράφος.

Ο Άγγελος Πατσιάς είναι εκπαιδευτικός , δημιουργός του πρότυπου σχολείου του Φουρφουρά και προσφάτως συνδημιουργός τους Bing Bang school που φιλοδοξεί να φέρει επανάσταση στην εκπαίδευση.

Η Αλεξία Αποστολίνα είναι συντάκτρια μόδας styling, manager έργων Τέχνης και ιδρύτρια του Fashiontain Art

Η Κατερίνα Σολδάτου είναι εκπαιδεύτριαχορογράφος και performer εναέριου χορού και πρωτοπόρος στο είδος της. Εχει σπουδάσει δώδεκα χρόνια χορό και είναι κάτοχος διπλωμάτων Jazz και Modern Dance του RAD (Royal Academy of Dancing του Λονδίνου) είναι πιστοποιημένη δασκάλα Aerial Yoga και κάτοχος BSc(Mktg) Deree College

Με σπουδές στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Εθνικού Θεάτρου ο Μιχάλης Οικονόμου, με Βραβείο  Α’ Ανδρικού Ρόλου στο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Θεσσαλονίκης (2011) & Βραβείο Δημήτρης Χορν (2010).