Η  Δέσποινα Γαβαλα έχει τελειώσει εκπαιδευτικός αλλά την κέρδισε ο κόσμος  της Μόδας και της ομορφιάς με τον οποίον κι αποφάσισε να ασχοληθεί επιχειρηματικά. Τα τελευταία 20 χρόνια βρίσκεται στην Μυκονο και ασχολείται με τα δυο καταστήματα Spa ιδιοκτησίας της. Έχει βγάλει δικές της σειρές προιόντων και θεωρεί ότι είναι μεγάλο προσόν και ευλογία να μπορείς να κανείς τους ανθρώπους να αισθάνονται όμορφα και να αγαπούν τον εαυτό τους. Στον ελεύθερο χρόνο κάνει ταξίδια και της αρέσει πολύ το θέατρο και ο κινηματογράφος.

Δέσποινα καλημέρα,

Αν δεν βρισκόσουν εδώ σήμερα, που θα ήθελες να βρίσκεσαι;

Να βρισκόμουν σε μια παραλία κάνοντας διακοπές.

Ποιός θα ήθελες να ξαπλώνει εδώ στον καναπέ στην θέση σου και τι θα τον ρωτούσες;

Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιους γνωστούς μου γιατι χαλάνε χρόνο και ενέργεια στο να συζητάνε και να κατηγορούν όλους εκείνους που δεν είναι ίδιοι με αυτούς.Αν όλοι αφιερώναν όλο αυτό το χρόνο που χαραμίζουν για να σχολιάζουν τρίτους,στο να καλυτερεύουν με διάφορους τρόπους τον χαρακτήρα και την ποιότητα της ζωή τους ,η κοινωνία μας θα ήταν παρά πολυ καλύτερη. 

Ποιό υπήρξε το καλύτερο σου ταξίδι ως τώρα και γιατί;

Ειναι τόσα πολλά τα αγαπημένα μου που δεν μπορώ να ξεχωρίσω.Αγαπημενα είναι όλα όσα κάνω με ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπάνε.Παντα περνάς τέλεια με τέτοια παρέα!

Ποιό θεωρείς το μεγαλύτερο ανθρώπινο ελάττωμα;

Τον εγωισμό.Γιατι κάνει τον άνθρωπο να σκέφτεται μόνο τον εαυτό του και να μην εξελίσσετε.

Πες μου κάτι που φοβάσαι

Τα ύψη

Ποιά παλιότερη ανάμνησή σου θα άλλαζες με μια μελλοντική σου εμπειρία και ποιά θα ήταν αυτή;

Όλες οι παλιές αναμνήσεις και εμπειρίες μου δημιούργησαν το σημερινό μου χαρακτήρα.Δεν θα άλλαζα καμία.

Για ποια στιγμή της ως τώρα πορείας σου θες να σε θυμούνται οι άνθρωποι

Το ότι θα με θυμούνται μου είναι αρκετό

Πες μου μια υπερδύναμη που θα ήθελες να έχεις ξυπνώντας αύριο και τι θα έκανες με αυτήν

Ίσως να ήμουν ο πιο έξυπνος άνθρωπος στον πλανήτη και να μπορούσα να κατασκευάσω φάρμακα για όλες τις ασθένειες και να λύσω προβλήματα που θα βοηθούσαν στο να ζήσουμε ΟΛΟΙ σε έναν όμορφο πλανήτη

Εαν έπρεπε να φύγεις απο το σπίτι σου άμεσα λόγω μιας φυσικής καταστροφής και προλάβαινες να πάρεις μόνο ένα αντικείμενο, ποιο θα ήταν αυτό και γιατι;

Δεν με ενδιαφέρουν τα αντικείμενα.Αλλα εξαρτάται για τη καταστροφή μιλάμε.Σε περίπτωση που η καταστροφή δεν επηρέαζε τις τηλεπικοινωνίες ,μάλλον το κινητό μου για να μπορέσω να επικοινωνήσω με την οικογένεια μου.

Δώσε ενα Do κι ένα Do not σε όσους μας διαβάσουν

Do:

Να είσαι πάντα ο εαυτός σου, είναι το πιο τίμιο που μπορείς να κανείς πρώτα απο όλα για σένα και μετά για τους άλλους.

Do not:

Ποτέ μη κοροϊδεψεις και εξαπατήσεις κανέναν.θα έρθει η ώρα που όλα θα γυρίσουν σε εσένα με τον έναν η με τον άλλον τροπο.

Θέλεις να πεις κάτι παραπάνω σε όσους μας διαβάσουν;

Βρισκόμαστε σε μια εποχή που έχει περισσότερη αξία το τι φοράς, τι αμάξι και τι κινητό εχεις.Εχουμε πάψει να μιλάμε μεταξύ μας,να κάνουμε πράγματα σαν οικογένεια, σαν παρέα ,σαν ζευγάρι.Η δουλειά μας αφήνει ελάχιστο χρόνο.Ας προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε αυτό.Ας ομορφύνουμε και ας δώσουμε περισσότερη σημασία στο μέσα μας απο οτι στην εξωτερική μας εικόνα.Ισως έτσι λιγότεροι άνθρωποι Θα πάσχουν απο ψυχικές ασθένειες.Το μόνο που χρειάζονται όλοι είναι αγάπη και χρόνο ( και τα δυο είναι χωρίς κόστος).

Δέσποινα σε ευχαριστούμε!