ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 2251/1994 ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ 4 ΠΕΡΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΑ ΜΕΣΑ, ΚΑΙ ΑΡΘΡΟΥ 7 ΠΕΡΙ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ .

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΡΗΤΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

  1. Η ONLINE ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ
  2. Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΟΤΙ Ο ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ.
  3. Ο ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙ ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΡΙΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ. ΨΕΥΔΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΖΕΙ, ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
  4. Η ONLINE ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕΣΩ SKYPE , ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ. ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΗΣ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ Ο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΧΡΗΣΗ. ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ
  5. ΣΤΗΝ ONLINE ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΝΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ. Η ΔΕ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ONLINE ΠΑΡΟΧΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ BACP ( ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ) .Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ SESSION ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ.
  6. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ONLINE ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟ SESSION ΚΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ – ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ ΚΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ Η ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ, Ή ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ, Ή ΣΥΝΟΨΗ, Ή ΑΝΑΦΟΡΑ, Ή ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΥΤΩΝ ΣΕ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΙΤΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ. ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΜΕΣΟ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΡΗΤΑ.
  7. Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ONLINE ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΩΣ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ, ΚΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΡΗΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ Η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΤΟΥ.
  8. ΤΟΣΟ Ο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ, Ο ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΦΟΡΕΙΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΤΡΙΤΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΑΜΕΣΑ Ή ΕΜΜΕΣΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΟΝΤΩΝ ΟΡΩΝ, Ή ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ,Η ΦΗΜΗΣ Ή ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥΣ.
  9. ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ